Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har flere abonnementer til forskellige antal af enheder

Hvis du har købt flere abonnementer til forskellige antal enheder, aktiveres en anden automatisk på enheden, når en af dem udløber. Hvis det nye abonnement understøtter færre enheder end det tidligere aktive abonnement, kan den ubegrænsede version af Kaspersky VPN Secure Connection blive utilgængelig på nogle af dine enheder.

Sådan vælger du enheder, som du vil bruge den Ubegrænsede version på:

1. Åbn My Kaspersky i en browser.
  2. Gå til afsnittet Licenser.
  3. Klik på knappen Enheder i Kaspersky VPN Secure Connection-licenspanelet.

Du vil se en liste over enheder, der bruger abonnementet.

4. Vælg den enhed, som du vil tillade eller afvise adgang til den ubegrænsede version.
  5. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du vil give adgang til den Ubegrænsede version af programmet, skal du vælge Ubegrænset version i rullemenuen.
    • Hvis du vil afvise adgang til den ubegrænsede version, skal du vælge Gratis version i rullemenuen.

Afhængigt af dit valg bliver adgang til den Ubegrænsede version på enheden tilladt eller afvist.